Rumusan

B : Blog ini aku yang punya..itu yang pertama..
E : Engkorang boleh singgah,boleh baca,bole comment..tak kisah la siapa pun..(walaupun aku tau,tak ramai
     yang baca..
B : Blog ini sangat-sangat jujur..tiada unsur-unsur penipuan..(gurauan dan cacian hanya sekali sekala)
A : Aku mulakan semua ni dengan Bismillah.. :)
L : Lepas aku tulis satu post biasanya aku akan ambil masa yang lama untuk dapatkn idea baru for the next
     post..
A : Aku memang da lama mengidam nk buat 1 blog..yang boleh jadi tempat untuk aku membebel..lantak la
     kalau tak ada orang baca pun..
N : Ni memang aku tengah sakit otak..sambil-sambil aku merapu ni..da 2 kali aku degar lagu yang sama kat                        
      radio ni..

D : Dulu aku ada buat satu blog..tapi aku tak ingat apa URL nya..siap dengan password aku lupa.
A : Aku tahu korang da mula muak baca apa yang aku mengarut ni..
L : Legoland.."ada tisu tak?" (aku tau tak ada kena mengena)
A : Apa lagi yang aku nak bagitahu korang pasal rumusan ni..?
M :Masa ni aku tahu korang da mula menguap kan..?

B : Bebalandalambebelan..nama memang pelik..siap ada yang komplen susah nak sebut..(aku nak kau
     komen apa kat blog ni je..title blog aku tak yah la komen)
E : Elephant..(kali ni betul-betul tak ada kena mengana)
B : Baru hari ni aku buat rumusan ni setelah usia blog aku 2 tahun..
E : Engkorang tak penat ke baca-baca benda melalut ni ha..?
L :Lalu-lalu...benda ni da nak tamat da...
A : Ada sekor anak mimau...(tak ada kena mengena lagi)
N : Ni la yang aku nantikan..setelah 30 minit ku melalut tentang benda ni..

                                                              -kotatinggi_cairo-

No comments:

Post a Comment