Thursday, 5 September 2013

Omong kosong

Asslammualaikum..
alhamdulillah..bertemu lagi aku dengan blog ni..
setelah berapa lama,akhirnya aku berpeluang untuk menaip sesuatu untuk isi blog aku yang kosong ni..
bukan main bergema lagi klu jerit kat dalam blog aku ni.
ok kawan2..hari ini hari terakhir bulan shawal untuk tahun ni,
aku harap ramai la yang da selesaikan puasa enam masing-masing..
kalau yang tak dapat selesaikan tu mungkin terlalu fikir untuk beraya lagi..
kan kan kan..?
Bulan syawal kali ni banyak sangat benda best yang terjadi kat aku dan family aku..
kalau aku nk cerita semua..memang tak habis aku nak menaip..
tapi segalanya Alhamdulillah..jadi macam apa yang telah dirancang
dan apa yang telah diusahakan bersama..
lebih-lebih lagi doa dari kawan-kawan..
yang memang doakan atau yang spontan..kan kata-kata tu doa..
ada beberapa bulan lagi sebelum aku pulang ke ardu kinanah..
walaupun ada suara-suara yang cakap supaya aku teruskan kat Malaysia..
tapi masih ada urusan aku yang belum selesai kat sana.
(walaupun ada rasa terkesan sikit bila family aku sendiri nak aku sambung Malaysia)
InsyaALLAH..sebelum aku balik Mesir..aku akan selesaikan apa yang sedang kami usahakan ni.
ok lah..aku rasa tu je aku nak luah hari ni..
ada masa,ada modal,aku share lagi..



*tiba-tibe teringat kat popice RM Bandung*

Kata Laluan:
8-9-10-11
alaa..x lama lagi la.. :)