Saturday, 24 November 2012

welcome back to egypt

Assalammualikum..
okey..da empat bulan rasanya aku tak mencurahkan idea kat blog aku nie..
maklum lah..kat malaysia tak ada masa nk buat semua ni..
sebab aku memang paling sibuk bila kat malaysia..haha..
empat bulan kat malaysia macam-macam yang jadi..
apa yang aku bole cakap..aku balik malaysia kali ni memang best..
satu persatu pengalaman..
yang pahit ada,yang tawar pun ada,yang payau ada..
yang x ada rasa pun ada..tapi yang manis mesti paling banyak ye dok..?
okay-okay..da sampai mesir kan..?jadi sila letak kan cerita kat malaysia tu ke tepi dulu ye..
kali ni dengan azam bin baru..semangat pun baru..
ishh..poyo je budak ni!!
cepat-cepat habiskn belajar..banyak lagi yang belum dikejar..
orite..!! macam biasa lah..aku kasi share sikit gambar2 masa kt malaysia..
mempersembahkan !!

sampai je kat malaysia hari tu..tiba-tiba ad orang baru kat dalam rumah..
wahh..adik baru..anak angkat ayah mama aku..
rinduu sangat kt budak kecik nie..
"ada sekor anak mimau..lalalala.."
muhammad nur hafiz


lagi satu pengalaman bagi aku masa kat malaysia hari tu..untuk pertama kali aku bekerja sebagai guru..



terima kasih semua yang terlibat..kawan-kawan..
korang memang best..macam-macam yang aku dapat kan..dapat pertolongan..dapat bahan..dapat
buli ngn korang..haha..









okay..ni pun best juga sebenarnya..




LEGOLAND..!!
macam-macam jadi lepas balik dari legoland..
macam-macam aku kena dengan kawan-kawan..haha..
tp apa ada hal kan..
Legoland "bermula sebuah cerita"
kahkahkah..

Kata Laluan:
cerita bermula..okay go..!!

No comments:

Post a Comment