Saturday, 24 November 2012

welcome back to egypt

Assalammualikum..
okey..da empat bulan rasanya aku tak mencurahkan idea kat blog aku nie..
maklum lah..kat malaysia tak ada masa nk buat semua ni..
sebab aku memang paling sibuk bila kat malaysia..haha..
empat bulan kat malaysia macam-macam yang jadi..
apa yang aku bole cakap..aku balik malaysia kali ni memang best..
satu persatu pengalaman..
yang pahit ada,yang tawar pun ada,yang payau ada..
yang x ada rasa pun ada..tapi yang manis mesti paling banyak ye dok..?
okay-okay..da sampai mesir kan..?jadi sila letak kan cerita kat malaysia tu ke tepi dulu ye..
kali ni dengan azam bin baru..semangat pun baru..
ishh..poyo je budak ni!!
cepat-cepat habiskn belajar..banyak lagi yang belum dikejar..
orite..!! macam biasa lah..aku kasi share sikit gambar2 masa kt malaysia..
mempersembahkan !!