Friday, 8 June 2012

Sangat Penting

semua penting..semua aku nak fokus..semua aku nak la senang cerita..
apakah yang aku melalut sampai tak bagi salam ni kan..
ok..Assalammualaukum. :)
sebenarnya tak de la penting sangat..tapi perangai beriya ni datang tiba-tiba..
nak tau apa yang penting semua tu.??
apa..??tak nak..??lantak korang la..
ni kan blog aku..kah..kah..kahh.. 

penting satu : aku masih lagu dalam bulan exam..tinggal lagi dua paper..mohon mood masih lagi ada..
mohon jangan malas-malas..tapi asal bukak buku je..mulut aq pun tebukak besar..
mata pulak yang terbukak kecik..
mohon lagi sekali..jangan la main-main wahai mata..

penting dua : aku sebenarnya da lupa apa yang aku nak cakap penting dua ni..aduii..

penting tiga : sama jugak macam penting dua..

blurr lagi..aduii..hantuk-hantuk kepala kat dinding..
hempuk-hempuk pakai kuali..
ok..aku mengarut..
k bye.. 

kata laluan:
blurr sampai pagi..

No comments:

Post a Comment