Sunday, 10 June 2012

Ke-simpul-an

assalammualaikum..
dari 27-5-12 sampai la hari ni 10-6-12..
tugas aku dan kawan-kawan mengadap buku-buku kuliah..
nota-nota kuliah dan sendirian berhad jugak..
dari melengkapkan ayat-ayat 10 helaian pertma..
lepas tu pergi pulak kat stokin kulit..singgah sekejap
dekat tempat tengok anak bulan sebab nak tahu berapa banyak saksi nak pakai..
jalan lagi sampai dekat
hospital,tanya pasal ibu tumpang dan melihat jenis janin..
teruskan lagi perjalanan tapi singgah dulu dekat majlis ta'lim..
cari apa itu sifat qudrah bagi ALLAH..
dah tamat kat situ..jalan lagi sampai kat destinasi hari ini..
timbul pulak teka-teki '6 fardu dan salah satunya niat' apakah ia?

aku ingatkan dah habis..rupanya ada sikit lagi perjalanan..
tapi nasib baik pengurus bagi rehat seminggu lebih..
destinasi terakhir 20-6-12 ni..
harap aku dan kawan-dapat sampai dan lepas destinasi terkahir ni..
sekian..

-----------------------------------------------------------------------------------

*berjaya jugak aku buat rumusan soalan periksan kali nie*
tak pasal-pasal lagu ahmad jais jadi background music aku malam ni..

kata laluan:
20-6-12 = M..??

2 comments:

  1. Aku tak berapa paham kesimpulan ni, tapi aku suka blog ni, nice 2 meet you beb :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sini2 aq tolong jelaskan dengan lebih teperinci..senrnya ni subjek2 dgn tajuk2 yg masuk dalam exama aku kali ni..yg ad kt ats ni semua da lepas..tgl 1 lg belom..doa2kn ye.. :)
      anyway thanks..aku rase kau antara org ke 2 atau 3 ckp suke blog aku..hehe.. :)

      Delete