Wednesday, 8 February 2012

Photo Si Pembebel..

ASSALAMMUALAIKUM.. :)
 *jerit(apa khabar semua.!!!)
haha..macam konsert pulak..
hari nie..bosan punya pasal..aku buka la folder2 gambar aku..
jumpa plak gmbar yang BRADER A snap untuk aku..



background semua cantik..terbaik..tapi model tak boleh diketengahkan..
hahaha..


aku punya la perhati kan camera dia..last2 muka yang belum ready dia snap..
*hampeh..



gambar ni tak ada kena mengena dgn nama yang disebutkan tadi ye..
ini ialah hasil photoshop aku yang tak menjadi 2 tahun dulu kot..
aku sndiri tengok pon nak ketawa..
hahaha..

KATA LALUAN :
"gambar apa tuu..?gambar apa tuu..?"
kata seseorang yang tiada kaitan dengan entri ini.. :p

No comments:

Post a Comment