Tuesday, 14 February 2012

Deriim Bark.. :)

ASSALAMMUALAIKUM..
jom2..mai sini..aq nk citer sikit..
                       *banyak btol cerita pasal diri sendiri aku nie kan..haha..

bukan apa..hanya untuk share je..
tak nak bebel banyak2 kali ni..aku cuma nak share gmbar2 kt 
DREAM PARK CAIRO
orang biase gi musim panas..tapi kami..!!
                                               musim sejuk pon sebat...


beriya betol la..cam korang je yang smpai kt dream park.. :)


pergi sekali jalan..tapi harga tiket lain2..haa...cam ner tuu..?
brader I: tiket 50 genih
brader E: tiket 40 genih
brader S: tiket 60 genih
tapi semua dapat benda yang sama..
(buatlah pilihan yang tepat untuk masa depan anda)
haha..


brader I : hehee..aku nak main benda2 yang tak seram je..
brader L:ceh..penakot..aku relax je nak main roller coster 4 kali..haha..


the legend : brader S..
punya la semangat suro orang lain naik roller coster..
last2 dia yang tak naik..


brader Az dn brader Sa: mencari mangsa untuk diganti..
*kalau aku pon pikir 5,6 kali jugak nak naik natang nie..
huhu..

okey2..sampai sini je lah aku share dulu..line internet
cam siput pulak..ishh..

yang last ni gambar kat depan dream park cairo..!!

*next time nk gi mane pulak yer..??
hahaha...



KATA LALUAN:

"Dream park penipu..!!Dream park penipu..!!"
jerit salah seorang dari kami dalam keadaan yang sangat tragis..haha..


2 comments:

  1. : sungguh smart sweater puma merah putih tu... teruja sungguh!!!! ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes2..terima kasih atas penghargaan anda..haha..
      ngat nk tnjuk byk lg..tp t line org lain yg brt nk loading..haha..

      Delete