Saturday, 4 February 2012

apakah..?

Assalammualaikum..
kenapa tajuk aku macam tu..?entah la..aku pon tak tau..haha..
 Dah lama jugak aku tak update blog aq nie..sejak exam ari tuu..chewwahh...macam sibuk sangat je dengan exam tuu..haha..sebenarnye aku x de topic yang menarik pon nak share..(selama ni pon tak de topic yang menarik rasanya) cuma nk smbung bebelan aku kt dalam nie..hee..

tak de ap yang best sgt lepas exam nie..bangun pagi..solat..tido..bangun tengah ari..solat..makan.. 
duduk2..online..main game..smpai malam..
pas tuu TIDOO..
itu je la yang buat..bosan giler..

sampai ad seorang brader ni tulis kat papan kenyataan bilik aq..
supaya kami tak bosan duduk rumah..

*credit to:BRADER F.. :)

punya la baik hati brader sorang nie kan..haha..

tapi kami ada jugak keluar minggu lepas..x de la gi mana2 pon..
cme gi expo buku je..
CAIRO INTERNATIONAL BOOK FAIR 2012


     
untuk yang pertama kali macam aku nie memang la blur..tak tahu nak beli buku apa..
tapi ad la jugak hasil yang aku bawa dari expo tuu..haha..   







     
yeahh..brader-brader semua ni tau..           
ada yang gaya sejuk sangat..ada yang gaya santau  santai..ada yang haya korea..macam2 ni..
sifu2..korang memang terbaikk laa... :)








yang sebelah nie tidak perlu diperkenalkan lagi..yang mashyur lagi bergaya..
BRADER A..  :)

*gambar terpaksa diambil dari belakang untuk sembunyikan identiti (walaupun kat atas dah ada gambar) haha..






ini lagi la..mesti ada yang ingat masa jelajah dihari jumaat ..ini antara watak yang ada time tuu..
yang hebat lagi comell..
BRADER L... 
haha..







yang ini aku malas nak cerita panjang-panjang..
hahaha...aku pon tak berapa nak kenal mamat nie.. :)












KATA LALUAN :
                                                    hari SABTU=REHAT                                                                             

No comments:

Post a Comment