Tuesday, 14 February 2012

Deriim Bark.. :)

ASSALAMMUALAIKUM..
jom2..mai sini..aq nk citer sikit..
                       *banyak btol cerita pasal diri sendiri aku nie kan..haha..

bukan apa..hanya untuk share je..
tak nak bebel banyak2 kali ni..aku cuma nak share gmbar2 kt 
DREAM PARK CAIRO
orang biase gi musim panas..tapi kami..!!
                                               musim sejuk pon sebat...


beriya betol la..cam korang je yang smpai kt dream park.. :)


pergi sekali jalan..tapi harga tiket lain2..haa...cam ner tuu..?
brader I: tiket 50 genih
brader E: tiket 40 genih
brader S: tiket 60 genih
tapi semua dapat benda yang sama..
(buatlah pilihan yang tepat untuk masa depan anda)
haha..


brader I : hehee..aku nak main benda2 yang tak seram je..
brader L:ceh..penakot..aku relax je nak main roller coster 4 kali..haha..


the legend : brader S..
punya la semangat suro orang lain naik roller coster..
last2 dia yang tak naik..


brader Az dn brader Sa: mencari mangsa untuk diganti..
*kalau aku pon pikir 5,6 kali jugak nak naik natang nie..
huhu..

okey2..sampai sini je lah aku share dulu..line internet
cam siput pulak..ishh..

yang last ni gambar kat depan dream park cairo..!!

*next time nk gi mane pulak yer..??
hahaha...



KATA LALUAN:

"Dream park penipu..!!Dream park penipu..!!"
jerit salah seorang dari kami dalam keadaan yang sangat tragis..haha..


adakah..?apakah..?bilakah..?kah..kah..kahh...

WHAT THE...
|
\/


KATA LALUAN:
apakah ikan..??

Wednesday, 8 February 2012

Photo Si Pembebel..

ASSALAMMUALAIKUM.. :)
 *jerit(apa khabar semua.!!!)
haha..macam konsert pulak..
hari nie..bosan punya pasal..aku buka la folder2 gambar aku..
jumpa plak gmbar yang BRADER A snap untuk aku..



background semua cantik..terbaik..tapi model tak boleh diketengahkan..
hahaha..


aku punya la perhati kan camera dia..last2 muka yang belum ready dia snap..
*hampeh..



gambar ni tak ada kena mengena dgn nama yang disebutkan tadi ye..
ini ialah hasil photoshop aku yang tak menjadi 2 tahun dulu kot..
aku sndiri tengok pon nak ketawa..
hahaha..

KATA LALUAN :
"gambar apa tuu..?gambar apa tuu..?"
kata seseorang yang tiada kaitan dengan entri ini.. :p

Sunday, 5 February 2012

Terima kasih daun pisang.. :)

Dududududuuuumm..DUSHH..!!
*bunyi dram..
kembalinya 6 februari..
terima kasih kat siapa2 yang wish untuk aku tahun ini..
paling utama family aku laa kan..
ayah..SULAIMAN Md ALI
mama..ZAHARAH AWANG
akaq..NUR NADIAH
adik..NUR SYAHIRAH
LOVE U all... :)

terima kasih banyak2..tapi cam x sesuai kalau wish je kan..haha...
kawan2 pulak..terima kasih jugak..sebab wish kat aku..
kat fb ke..yang call aku ke..yang kt rumah nyanyi2 "Allah selamatkan kamu"
semuanya terbaikk...
sampai wall fb aku penuh untuk pertama kalinya dalam tmpoh setahun..haha..


KATA LALUAN:
Chocolate Mashmellow...

Saturday, 4 February 2012

apakah..?

Assalammualaikum..
kenapa tajuk aku macam tu..?entah la..aku pon tak tau..haha..
 Dah lama jugak aku tak update blog aq nie..sejak exam ari tuu..chewwahh...macam sibuk sangat je dengan exam tuu..haha..sebenarnye aku x de topic yang menarik pon nak share..(selama ni pon tak de topic yang menarik rasanya) cuma nk smbung bebelan aku kt dalam nie..hee..

tak de ap yang best sgt lepas exam nie..bangun pagi..solat..tido..bangun tengah ari..solat..makan.. 
duduk2..online..main game..smpai malam..
pas tuu TIDOO..
itu je la yang buat..bosan giler..

sampai ad seorang brader ni tulis kat papan kenyataan bilik aq..
supaya kami tak bosan duduk rumah..

*credit to:BRADER F.. :)

punya la baik hati brader sorang nie kan..haha..

tapi kami ada jugak keluar minggu lepas..x de la gi mana2 pon..
cme gi expo buku je..
CAIRO INTERNATIONAL BOOK FAIR 2012


     
untuk yang pertama kali macam aku nie memang la blur..tak tahu nak beli buku apa..
tapi ad la jugak hasil yang aku bawa dari expo tuu..haha..   







     
yeahh..brader-brader semua ni tau..           
ada yang gaya sejuk sangat..ada yang gaya santau  santai..ada yang haya korea..macam2 ni..
sifu2..korang memang terbaikk laa... :)








yang sebelah nie tidak perlu diperkenalkan lagi..yang mashyur lagi bergaya..
BRADER A..  :)

*gambar terpaksa diambil dari belakang untuk sembunyikan identiti (walaupun kat atas dah ada gambar) haha..






ini lagi la..mesti ada yang ingat masa jelajah dihari jumaat ..ini antara watak yang ada time tuu..
yang hebat lagi comell..
BRADER L... 
haha..







yang ini aku malas nak cerita panjang-panjang..
hahaha...aku pon tak berapa nak kenal mamat nie.. :)












KATA LALUAN :
                                                    hari SABTU=REHAT